воскресенье, 12 апреля 2020 г.

Колектори Погрожують Депортацією? Негайно телефонуйте в "ФінСпоживСпілку"!

Колектори Погрожують Депортацією? Негайно телефонуйте в "ФінСпоживСпілку"!

ФінСпоживСпілка - Нціональна Спілка захисту прав споживочів фінансових послуг надає допомогу і забезпечує правовим захистом, а також сприяє вирішенню проблем фізичних і юридичних осіб, які потрапили в скрутне фінансове становище і стали боржниками.



Колекторські агентства спеціалізуються на позасудовому повернення прострочених або проблемних кредитів. Позики вони вибивають як у фізичних, так і у юридичних осіб. Цей процес іноді відбувається в грубій формі. У подібних організаціях часто працюють колишні військові або співробітники силових відомств, які не звикли церемонитися і ввічливо вести діалог.

Зацікавленість у колекторів пряма - чим більше вони повернуть позик, тим більше вони отримають грошей, так як працюють за відсоток.

Останнім часом відсутність можливості виконувати обов'язки по кредитним договорам спонукала громадан України шукати роботу за кордоном. Скориставшись цим, колекторські агенства почали використовувати новий важель тиску на боржника, такий як ДЕПОРТАЦІЯ самого боржника, або ДЕПОРТАЦІЯ родичів боржника за наявності боргу перед фінансовою установою - Банком або МФО.

Процес стягнення заборгованості у Польщі, можна поділити на два етапи. Під час досудового етапу, стягнення відбувається без втручання судової інстанції. Під час судового етапу, суд залучений до вирішення справи. Будучи юридичною фірмою, ми можемо надати вам допомогу під час обох етапів. Однак, більшість справ можна вирішити на першому етапі.

ФінСопживСпілка має багаторічний досвід у вирішенні питаннь із кредитною забогованістю не тільки на території України а й за її межами та надає такі послуги:

  • захист від колекторських агентств та Факторингових компаній;
  • захист від служб безпеки банку;
  • захист від кримінального переслідування;
  • захист від позасудового стягнення боргів;
  • безкоштовна консультація кредитних боржників;
  • досудовий захист кредитних боржників;
  • судовий захист кредитних боржників;
  • посудовий захист кредитних боржників.

Будьте уважні, міжнародні колектори це фірми з досвідченими адвокатами. Якщо вони йдуть до суду, то впевнені в своїх силах. Але ми завжди знаходимо і наводимо контраргументи в сторону захисту нашого клієнта.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...